Super goede quad core i7 laptop aangeschaft voor kantoor

bto2 bto1Al tijden werk ik met een verouderde laptop en dat is erg vervelend omdat hier mijn productiviteit gewoon naar beneden gaat, elke keer loopt hij vast of blijft hij haperen en dat stoort mij heel erg tijdens het werk. Dit is een van de redenen dat ik heb gekozen om een maand geleden een nieuwe quad core i7 laptop aan te schaffen en hij bevalt mij heel erg. Ik kan nu gewoon op een normale manier mijn werk doen en daar ben ik erg blij mee, ik werk altijd volgens een strak tijdsschema en ik had altijd moeite om me daar aan te kunnen houden doordat ik altijd tegen problemen aanliep.

De performance werd stukken beter

btoDoordat ik had besloten een quad core i7 laptop aan te schaffen is mijn performance flink gestegen, dit is natuurlijk fijn omdat het nu in principe mijn investering terug krijg doordat ik beter kan werken. Verder gebruik ik de laptop ook voor mijn hobby waarvoor ik een zeer goede computer nodig heb, namelijk gamen. Ik hou van spelletjes spelen op mijn laptop en dat is een van de redenen waarom ik ook een zeer goed systeem uitgekozen heb nu zodat al mijn games vlekkeloos runnen op de laptop. Ook is het fijn dat hij niet over verhit raakt tijdens langdurig of intensief gebruik doordat hij een hyperbaric koel systeem heeft.