Steiger zorgt voor een veilige werkomgeving

VDSTEEN XXL

SteigerMijn zoektocht naar een steiger verloopt iets anders dan dat ik het had verwacht. Ik ging er namelijk vanuit dat er maar een soort te vinden is op het internet. Tot mijn verbazing zag ik al vrijwel meteen dat er onwijs veel soorten te vinden zijn. Bovendien hanteert ieder bedrijf andere kosten en dat merkte ik meteen. Wij zijn op dit moment druk bezig met het renoveren van ons bedrijfspand. Het verven van de kozijnen en het veranderen van ons plafond komt aan de orde. Echter heb ik hier een geschikte steiger voor nodig om het werk uit te kunnen voeren. Wij hebben er overigens voor gekozen om deze werkzaamheden zelf uit te voeren. Hiermee kunnen wij op de kosten besparen en dit weer aan een ander project spenderen.

Een steiger aangeschaft via het internet!

Als je zoekt op het internet, dan zul je onwijs veel keuze vinden. Toch raad ik je het wel aan om eerst op de website van jesteigertje.nl te kijken. Op deze website vind je namelijk onwijs goede kwaliteit én dat voor een lage prijs. Zelf heb ik ervoor gekozen om bij dit bedrijf mijn bestelling te plaatsen. Niet alleen een steiger heb ik er besteld, maar ook de benodigde harnas wilde ik erbij hebben. Het is namelijk verplicht om het personeel in een harnas te laten werken. Veiligheid tijdens het werk is zo belangrijk en daar houd ik graag rekening mee. Mijn bestelling werd in een mum van tijd bezorgd en daar ben ik onwijs tevreden mee.

Wandbeugel

Het personeel wist meteen hoe dat de steiger geplaatst moest worden. Dankzij de handige handleiding die je erbij krijgt is dit mogelijk gemaakt. Hier ben ik sowieso onwijs tevreden over en bovendien is de kwaliteit perfect! Neem anders zelf ook eens een kijkje op de website van dit bedrijf.