Solvency II Excel XBRL wordt steeds vaker toegepast als een tijdelijke oplossing in het bedrijfsleven. Dit komt doordat steeds meer bedrijven verplicht zijn tot het aanleveren van Solvency II rapporten in XBRL. Ze kunnen dit alleen vaak niet direct omdat ze nog geen XBRL software hebben.

Tijd

Het integreren van XBRL software vergt tijd en veel bedrijven zijn er te laat mee begonnen. Sommige bedrijven zijn er nu nog niet mee begonnen. Als je dan verplicht word tot het aanleveren van Solvency II in XBRL ontstaat er een probleem.

De oplossing

Op de korte termijn is er weel een oplossing en dit is Solvency II Excel XBRL. Hiermee kunnen Solvency II rapporten dat in Excel zijn gemaakt omgezet worden naar XBRL. Solvency II Excel XBRL is dan ook een converteer software. Door het software te installeren word Solvency II Excel XBRL mogelijk. Een Excel bestand kan met een paar klikken van de muis veranderd worden in een XBRL bestand. Zo is het dus mogelijk om op korte termijn als de rapporten te kunnen aanleveren dankzij de Solvency II Excel XBRL software.

Wil je meer te weten komen over XBRL en Solvency II Excel XBRL? Bezoek dan ook eens de onderstaande websites.