Prachtige zwarte klapstoeltjes

ergo1Vandaag alweer mijn tiende bericht, een hele mijlpaal. Ik besloot met een bijzonder thema te komen deze keer, een tip die waarschijnlijk eenieder die dit leest wel aangaat. Hoe je het ook wendt of keert namelijk, altijd kom je er namelijk toch wel op uit dat je je bedrijfspand moet inrichten. Ook als je huurt of je een gedeelte van je eigen woning hebt omgebouwd tot kantoor kom je er niet onderuit. Vandaag dus een bericht over de inrichting van een werkplek en, specifieker, over de mooie klapstoeltjes die je hiervoor aan kunt wenden.

Stevige en robuuste stoeltjes

ergo12Dit weekend kreeg ik de mijne immers geleverd, die ik enkele tijd ervoor besteld had bij de firma Ergoquip. Het is een heel robuuste stoel en precies daarop heb ik ‘m ook uitgezocht. Hij kan tegen een stootje en is dus niet gelijk kapot, hetgeen ik bijzonder prettig vind. Bovendien is de klapstoel bij dit bedrijf zeer voordelig te verkrijgen. Je vindt er dit soort klapstoeltjes namelijk al voor 92 euro per vier stuks – en dat maakt het tot 23 euro per stuk. Bovendien worden de stoelen handig geleverd, want ze worden in een grote doch handzame doos van vier stuks verzonden. 

De kunststof die gebruikt is op de klap stoeltjes is van hoogwaardige kwaliteit en is slagvast. Dat maakt de zitting en de rug zeer stevig. Ook het stalen frame is heel stabiel en robuust, hetgeen ik bijzonder prettig en handig vind. Bovendien is de houding die je erin hebt zeer aangenaam, niet voor niets is het een echt ergonomische stoel. Een regelrechte aanrader dus!

ergo13