LED verlichting koop je bij Lamp Direct

nl_logoLED verlichting via lampdirect.nl is een echte aanrader voor op het werk. Ik zal jullie uitleg geven waarom ik dit vindt. Je hebt op deze site niet alleen een zeer ruim aanbod. Zo heb je voor elke categorie wel iets zoals bijvoorbeeld spotjes en TL-verlichten. Dit allemaal natuurlijk voor de laagste prijs. Wat ook een groot voordeel is van deze webshop is de snelle levering. Bij mij op firma moesten er een aantal lampen vervangen worden. Nu had ik hier zelf geen zin in. Dus heb ik dit uitbesteed een een werknemer. Hij kwam met het voorstel op zowel LED verlichting als spotjes te gebruiken. Ik vond dit dan ook een goed idee en liet alle verantwoordelijkheid over aan hem. De oude lampen hebben we er dan uitgehaald en opgeslagen. Sommige waren te fel waardoor sommige collega’s hier last van kregen. Dit moest natuurlijk opgelost worden, en dat werd het dankzij lampdirect.nl ook.

osram-parathom-mr16-advanced_osr-led-mr16-adv-20

Echt de allergoedkoopste

philips-ledspot-mv-gu10-value-(master)_phi-mast-led-mv-value-gu10-20De LED verlichting van Lamp Direct is bij uitstek de goedkoopste. Nergens anders vind je de merken als Philips en Osram goedkoper. Wat ook aantrekkelijk is zijn de verschillende stijlen die ze aanbieden. Zo heb je voor elke zaak wel iets naar smaak. Natuurlijk leveren zij ook aan particulieren. Dus wanneer jij net een huis gekocht hebt of gewoon toe bent aan nieuwe verlichting is het zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken.

Het eindresultaat bij mijn zaak ziet er erg mooi uit. We hebben nu overal dezelfde sfeervolle verlichting. Het verschil met de vorige lampen is dat we er nu een dimmer tussen hebben gedaan. Zo kunnen mijn werknemers zelf bepalen wat zij fijn vinden. Dit komt natuurlijk alleen maar ten goede van de werkinspanningen.