Gezinsuitbreiding

De meeste mensen hebben na een leuk huisje en mooie baan een stel kinderen voor het oog. Dit is natuurlijk helemaal niet verplicht, alleen als je echt zelf kinderen wilt moet je er pas voor gaan. Als je nou een leuk eigen koophuis hebt, zal je vast ook al weten waar je eventuele toekomstige kinderen zou laten slapen. Het aantal kinderkamers denk je goed uitgedacht te hebben, maar het leven verrast ons constant. Had je er maar 2 in gedachten? Misschien heeft het leven er wel 4 voor jou in gedachten! Als je plots meer kinderen verwacht dan gepland, en je wilt je huisje niet verruilen voor een groter exemplaar, kun je kiezen voor een beton cire muur om het aantal kamers te verdubbelen!

Oplossing voor velen

Het is onmogelijk om zeker te weten hoeveel kinderen je in de toekomst gaat opvoeden. Op het moment dat je een huis koopt zitten er misschien nog meer kinderen in je toekomst dan je denkt, terwijl het huis wat je koopt een beperkt aantal kamers heeft. Je kunt een tweeling of ander soort meerling niet voorspellen! Gelukkig kun je, als de woning toch redelijk ruime slaapkamers heeft, dit gelukkig heel makkelijk oplossen. Een beton cire muur door het midden van de kamer, een extra deur erin zetten en daar is nog een slaapkamer bij getoverd!

Wie slaapt waar?

Nu moet je nog beslissen wie waar zijn intrek neemt. Als ouders is de kans groot dat jullie de grootste slaapkamer houden, daar komt ten slotte een groot tweepersoonsbed in. De kinderen hebben hoogstwaarschijnlijk kleine kinderbedjes die prima in een kleine kamer passen. De kamer die door een extra beton cire muur is gecreëerd zal vast en zeker niet een grootste kamer zijn, maar een mooi likje verf en een lekker bedje zorgen vast en zeker voor een tevreden kroost!