Facturatie snel en simpel geregeld

Als je als bedrijf producten verkoopt aan klanten wil je natuurlijk het liefst dat deze zo snel mogelijk betaald worden. Hiervoor stuur je ze dan ook facturen. Om het allemaal sneller te laten verlopen kun je het proces wel wat makkelijker maken, zowel voor jezelf als voor de klant.

Betalen wordt makkelijk

Als je een factuur aan een klant stuurt via het geautomatiseerde systeem van Yoursminc kun je deze via de mail laten verzenden. In het bericht plaats je een link waarmee de klant direct wordt doorgestuurd naar de juiste pagina om te betalen. Dit betekent in de praktijk dat de klant weinig extra handelingen hoeft te verrichten en de factuur ook snel betaald kan worden. Dit scheelt de klant werk maar houdt ook in dat jij als ondernemer de rekening sneller betaald ziet worden.

Helemaal passend bij jouw bedrijf

Naast het feit dat het voor de klant makkelijker is om de rekening te betalen kun je met Yoursminc er ook voor zorgen dat de factuur herkenbaar wordt. Je kunt deze maken zoals je zelf wilt en daarvoor je eigen huisstijl gebruiken. De factuur is dan makkelijk te herkennen voor je klanten en sluit perfect aan bij de stijl van je bedrijf. Omdat versturen digitaal plaatsvindt kun je dit vanaf verschillende locaties doen en daar ook diverse apparaten voor gebruiken. Het facturatieprogramma is geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven.