Een goed vertaalbureau in Gouda

Op zoek naar een vertaalbureau Gouda, zoek dan niet verder en lees onderstaande blog. Voor ons bedrijf was ik ook met spoed op zoek naar iemand die ons kon helpen met een goede klant. Deze klant sprak alleen maar Engels, maar was te belangrijk om deze te laten lopen. Daarom kwamen wij op het idee om Irene Muller van Muller Translations in te schakelen. Zij heeft al zoveel ervaring op dit gebied, dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Nadat wij eerst een offerte hadden aangevraagd hebben wij een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek.  vertaalbureau Gouda

Een nieuwe klant erbij

Nadat wij een kennismakingsgesprek met het vertaalbureau Gouda hadden gehad, hebben wij onze wensen aan haar kenbaar kunnen maken. Op de dag dat onze klant langs zou komen was Irene Muller al eerder aanwezig. Nog even een paar puntjes doorspreken en het uur van de waarheid brak aan. Het was namelijk zeer belangrijk dat wij deze klant aan onze kring konden toevoegen. 

Het gesprek is bijzonder goed verlopen. Irene Muller heeft ons goed bijgestaan tijdens het gesprek en ook tijdens het ondertekenen van het contract. Mochten wij ooit weer een vertaler nodig hebben dan weten wij wel wie waar hiervoor vragen.